Raid Dingue Vf, Levi Morton Dundee, What Is The Difference Between Larva And Caterpillar, Michigan Payphone Locator, Imagery In America Poem, Winners Chapel 2020 Declaration, Sekai Ichi Hatsukoi Episode 24, Northern Fence Lizard Care, Elise Rainier Real Life, How To Make Uploaded Clips Longer On Tiktok, Leah Shutkever Wiki, Logitech G602 Bluetooth Pairing, Crystal Bernard Rush Limbaugh, Audi R8 V8 Engine, Ben Mankiewicz Wife, Vhs Camera App, Corrie Bird Oprah, Sara Morishige Williams Bio, Ark Taming Raft, Barefoot Gen Volume 3 Pdf, Which Of The Following Is Not Appropriate Measure Of Product Development Performance?, Middle School Schedule Template, Mishnah Online Audio, Bluegill Nutrition Facts, Verilog Testbench Register, " />

Waxsalon met specialisatie

Klanten reviews

Lees de ervaringen en reviews van anderen
“Goed bereikbaar. Prima locatie en prettige en nette salon. Cesarine is oprecht geinteresseerd en zeer goed in wat zij doet. Ga er elke keer weer zeer tevreden weg”
Carin P klant
“Een mooie, zeer nette salon. De behandelingen worden zeer kundig gedaan met een prettige benadering in een goede sfeer. En het resultaat is altijd goed zodat je met een fijn gevoel vertrekt.”
Frouwke K klant
“Super fijne Beauty en waxsalon. Cesarine verstaat haar vak en wist mij vanaf de eerste keer op mijn gemak te stellen. Ze is erg flexibel, werkt nauwkeurig en professioneel. Een aanrader voor iedereen”
Geertje S klant
You Are Here:  Waxsalon voor dames en heren | Brazilian wax | Boyzilian wax  ·  what does the name renee mean in the bible

Over Sissi’s Waxsalon

Wax-salon.nl is een initiatief van Cesarine. Met passie voert zij al jaren het vak van schoonheidsspecialist uit. In al die jaren is het waxen of harsen van lichaamsbeharing steeds meer in opmars gekomen. Dat is toe te juichen. Maar al teveel mensen gaan nog aan de slag met het scheermes. Dat is jammer. Harsen heeft veel voordelen. Een ervan is dat het haar in ieder geval langer weg blijft. Ook de Brazilian wax is een vorm van ontharen van de schaamstreek wat steeds meer aan populariteit wint. De taboe gaat er gelukkig steeds meer af. Steeds meer mensen ontdekken dat het ontharen van de schaamstreek een fris en aantrekkelijk gevoel geeft. Het waxen van de schaamstreek zorgt ervoor dat het haar langer wegblijft en in steeds mindere mate terugkomt. Het nadeel van scheren is dat er al na een dag de eerste stoppels weer te voelen zijn. Meer over Brazilian wax kunt u vinden op deze site.